Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  | 📧 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. | 📞 +382 33 686 196 | 📞 +382 67 207 470

DOBRO DOŠLI U CRNU GORU

Smještena u srcu Evrope i Mediterana, Crna Gora je dio jadranske obale, u jugozapadnom dijelu Balkana. Zemlja se graniči sa Hrvatskom, Srbijom, Albanijom, Bosnom i Hercegovinom. Italija je na zapadu, preko Jadranskog mora.

DOBRO DOŠLI U PETROVAC

Petrovac se nalazi na obali između Budve i Bara, gdje stari planinski put iz Podgorice dolazi do obale. Ima 600 m dugačku pješčanu plažu i popularno je turističko odredište. Petrovac se doživljava kao nešto „mirnije“ odmaralište, za razliku od živahnih i razvijenih obližnjih gradova Budve i Sutomora.

Popularna kultura
U 21. filmu o Jamesu Bondu, Casino Roiale, Petrovac je navodno bio lokacija istoimenog kazina, ali film je umjesto toga sniman u Češkoj. U filmu se malo vidi grad, samo okolina kazina i kafić na otvorenom. Dio filma Braća Blum snimljen je u Petrovcu. Lokalitet se često koristi u muzičkim spotovima regionalnih pjevača.

 

Petrovac
85310 Budva
Crna Gora
📞 +382 33 686 196
📞 +382 67 207 470
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Hotel Del Mar je pažljivo dizajniran butik hotel u centru Petrovca, u blizini plaže Lučice. Elegantno uređeni apartmani nude LAN i WiFi pristup besplatno. Luksuzne smještajne jedinice sadrže balkone ili terase, udobne krevete i pogled na borovu šumu ili bazen.

NAĐITE NAS NA
Copyright © 2021 Hotel Del  Mar | Websystem by Emarket1ng.NET