Hotel Del Mar | Petrovac, MONTENEGRO  Montenegrin English

Najnovije vijesti:

06.04.2011. | Visit-montenegro.com BEST OF izbor
Hotel Del Mar je najbolji porodicni hotel prema izboru visit-montenegro.com BEST OF selekcije smjestaja u Crnoj Gori.
02.04.2010. | Proljece 2010
Hotel Del mar je pozelio dobrodoslicu svojim prvim gostima

<< Prethodna 1 2 3 Naredna>>

Hotel Del Mar

Boutique hotel visoke kategorije - Petrovac, Crna Gora

Vizija

Naša vizija je da Hotel Del Mar bude prepoznat kao najbolji mali hotel u Petrovcu, da se ističe po inovacijama i postane lider na polju turističke ponude Petrovca, kao i od strane partnera bude prepoznat kao najbolje preduzeće za poslovnu saradnju.

Misija

Hotel Del Mar se obavezao da obezbedi gostima i posjetiocima Crne Gore prvoklasno iskustvo. Prijatno ćemo iznenaditi sve goste našim lijepo dizajniranim i funkcionalnim smještajem, kao i profesionalnom uslugom. Mi c´emo pružiti sadržaje prve klase i vrhunske usluge i pogodnosti svojim gostima. Mi nec´emo prihvatiti osrednjost, i nastojaćemo da najbolju evropsku praksu integrišemo u osnove našeg poslovanja

Osnovne vrednosti

Gosti su osnova našeg poslovanja. Naš uspeh zavisi od stalnog prilagodjavanja potrebama naših gostiju . Mi konstantno ispitujemo potebe svojih gostiju da bismo usvojili nove strategije i otkrili kako poboljšati i izmijeniti usluge koje pružamo. Mi njegujemo dugoročne veze sa svojim gostima zavrešujući i održavajući njihovo povjerenje u kvalitet naših usluga.

Ljudski resursi su osnovna snaga našeg hotela. Svoje poslovanja zasnivamo na premisi da su zaposleni naša najveća snaga. Znamo da znanje, naporan rad, posvec´enost i kreativnost različitih ljudi u našem hotlu predstavljaju osnovu za zadovoljenje potreba naših gostiju i klijenata. Mi ne vršimo diskriminaciju na osnovu starosti, pola, rase ili religije. Mi prepoznaJemo i nagrađujemo stručnost, naporan rad, visoka postignuća , liderstvo, kreativnost, odanost timu i timski rad.

Mi neprestano pokušavamo da poboljšamo kvalitet i zadovoljimo potrebe i želje svojih. Znamo da naši gostii očekuju udobno, čisto, mirno i bezbjedno okruženje sa vrhunskim i pouzdanim servisom. Mi smo se usredsredili na kvalitet u svim aspektima našeg poslovanja - ne samo u domenu kvaliteta smještaja , vec´ i komunikacija, procesa rada , usluga i stvaranja pozitivnog i zdravog okruženja.

Hotel Del Mar | Ulica VII/1, 85300 Petrovac, Montenegro  Tel/ Fax: +382 (0) 78 10 33 44  Email. info@hoteldelmar.me
Hotel Del Mar

O Crnoj Gori
Crna Gora - Wikipedia
Crna Gora, činjenice
Budvanska riviera
Budva - Wikipedia
Petrovac - Wikipedia
Informacije za turiste
Kako naći Petrovac?
Interaktivna mapa - Google maps
Aerodrom Tivat - informacije
Aerodrom Podgorica - informacije
Aerodrom Dubrovnik - HR